divendres, 14 de gener del 2011

Sortida d'agrupament a S'Aguait.

L’Agrupament Escolta Federico Pareja vam realitzar una sortida d’agrupament a Santa Eularieta, un lloc on vam xalar d’una forma excepcional. Ens vam trobar al nostre cau, i quan ja hi era tothom vam anar fins a la plaça des Pins on ens hi esperava l’autobús per agafar camí cap a Santa Eularieta. En arribar, ens vam instal·lar a les habitacions i vam fer la bereneta i, seguidament, amb la panxa plena i amb moltes ganes, vam anar a realitzar algunes activitats: vam jugar al far, torre elèctrica, àngels i dimonis, ceba...

Després d'una suada ens vam reunir per grups per preparar la vetllada, on cada grup hauria de representar una rondalla menorquina. En acabar de preparar les actuacions, vam anar a sopar. Vam recollir i arreglar la casa, i deixar-ho tot ben net per a començar la vetllada. Aquesta va ser molt divertida i entretinguda. Finalment, després d’un dia molt cansat vam sortir fora per a fer el bona nit i vam anar a dormir.

El matí, en aixecar-nos, vam fer el bon dia, i ben desperts vam anar a berenar. A continuació, a mig matí, vam fer diversos tallers: de cuina, on vam fer pastissets que vam menjar de postra per dinar; de maquillatge, on ens vam pintar les cares; de la natura, on vam sembrar diferents tipus de verdures; de fang i pintura a l’aigua on vam fer uns dibuixos molt curiosos. Després dels tallers vam tenir temps lliure fins l’hora de dinar.

Per dinar hi havia un bon plat d’ensalada de pasta, que havien preparat algunes mares. Finalment, ho vam recollir tot, deixar ben net i partírem cap a Ciutadella. Ja a la plaça dels Pins, vam fer l’hora dels adéus, per acomiadar-nos fins el dissabte següent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada